Центърът за съдействие на бежанци от Украйна,  създаден и координиран

...
Центърът за съдействие на бежанци от Украйна,  създаден и координиран
Коментари Харесай

Организират благодарствен концерт „Гласът на Варна за Украйна”

Центърът за подпомагане на бежанци от Украйна,  създаден и съгласуван от Областна администрация – Варна и доброволческата конструкция към него, провежда признателен концерт „ Гласът на Варна за Украйна ”.  Събитието ще се организира на 02.04.2022 г/ събота/  от 16:00 ч. на входа на Морската градина с присъединяване на " Гласът на България " -  Атанас Кателиев, очарователната и въздействаща Ива Иванова и надарените реализатори от вокална групировка „ Бънджи Сингърс. Водещ на събитието - Тито.

„ Скъпи приятели-доброволци, вие бяхте връзката сред украинските жители, търсещи леговище във Варна, донорите, фондации, институциите и НПО-та през цялото време на войната в Украйна, по тази причина този концерт е и за всички вас. Благодарим ви от сърце за денонощните старания, за съпричастността и отдадеността!



От началото на месец април нашият хазаин – Дворецът на културата и спорта, е център на планувани спортни мероприятия. Това е и повода за преструктуриране работата на центъра и мотив да кажем БЛАГОДАРЯ на всички вас, които ни помагаха и подкрепяха!  Благодарим на хилядите донори, стотиците доброволци и голямата поддръжка. “

Дейността на  центъра започва при започване на март и с помощта на обединените старания на Областна администрация, Община Варна, структурите на Министерство на вътрешните работи, РСПБЗН- Варна, военни и доброволчески организации се трансформира в първия по рода си пункт за приемане, вписване, настаняване и филантропична помощ на украински жители. В продължение на няколко седмици в него са регистрирани над 13 000 души, филантропична помощ е оказана 35 000 пъти, а информация в инфоцентъра са потърсили над 800 индивида.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР